FÖRE

EFTER

OM UPPDRAGET

Vi blev uppringda av Zebeda Chocolate efter rekommendation av en annan av våra kunder. De berättade att de hade en webbshop som de inte var helt nöjda med. De behövde hjälp att ta fram en bättre lösning. Efter våra inledande samtal så insåg vi att vi inte bara kunde leverera en bättre lösning till dem utan också hjälpa dem att spara en hel del pengar genom att byta plattform och förändra sitt arbetssätt vad gäller en del kringtjänster som de använde.

Vi byggde en webbplats med en tydligare uppdelning mellan hemsida och webbshop i wordpress. Genom att använda wordpress och woo-commerce så kunde vi skapa en mer flexibel lösning som dessutom blev billigare för dem att använda. Webbshopen riktar sig till 3 olika kundgrupper med 3 olika prislistor. Vi har också byggt upp ett skräddarsytt produktfilter för att kunderna enklare skall kunna hitta det de söker.

Vi skapade också ett system för mailutskick för dem på en mycket stabil plattform. Även här kunder de spara mycket pengar varje månad.

Till vänster kan ni se ett före och efter bildspel.

Vi tackar för förtroendet och ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans med Zebeda Chocolate för att ytterligare förbättra deras webbplats.

Kund:
Zebeda Chocolate

Uppdrag:
Hemsida/Webbshop